Duurzame energie, duurzame ruimte?

Kom en praat met mee over de energielandschappen van de toekomst! Nieuwe energiebronnen. Dat we ze nodig hebben, daar is iedereen het over eens. Maar hoe je dit op een maatschappelijk aanvaardbare en ruimtelijk goede manier doet, is nog een hele opgave.

Het Oversticht organiseert daarom op 20 juni in The Gallery in Enschede een avond waarop we met elkaar de ideeën, mogelijkheden en plannen voor toekomstige energielandschappen verkennen. Zonnevelden of windparken bijvoorbeeld, wat doen die met het landschap? Hoe verduurzamen wij onze leefomgeving met kwaliteit en aandacht voor de mens? Hoe pakken we dit samen aan?

Een blik op de toekomst kan niet zonder jongeren. Vertegenwoordigers van verschillende jongeren-belangenorganisaties en studenten geven deze avond hun visie op energie en ruimte. Een avond met muziek, pitches en debat.

Aanmelden >

The Gallery Enschede
Hengelosestraat 500
7521 AN Enschede